Mám zpátky svoje webovky. Máme radost, Vincente?

Čus čuníci,

Od poloviny prosince mi nešly webovky, čehož si všimlo asi 5 lidí, kterým děkuji za pravidelnou přízeň. Vinou nějakých nenahraných aktualizací se to zavirovalo a provider byl nucen to vypnout, nechci úplně zabíhat do podrobností, protože když máte dvacet let práce někde v luftě a nevíte, jestli se to vrátí ve stejném stavu, v jakém to bylo (zálohu článků mám, s těmi obrázky by byl problém) tak je to takové…znepokojující, a není potřeba se v tom nimrat a vzpomínat na to.

V první řadě děkuji Pavlíkovi, který si zvýšil obtížnost hry jménem Život z VERY HARD na HURT ME PLENTY a kromě náročné práce a starání o rodinu to celé předělával, aby to bylo zrovna takové, jako předtím, protože já bych to ani jiné nechtěl.

Můj dík si zaslouží i Timura, který moudře udělal zálohu, takže když to pak Pavel zpátky nahrával, právě díky Timurovi jsme získali i ty obrázky, které jsme považovali za ztracené. (Ironicky tam bylo několik jeho mistrných koláží na Anthropoid, Hobity či Avengers)

Rád bych poděkoval i Jopovi, který je věrným fanouškem webovek a jeho netrpělivost prošťouchla moji rezignaci a začal jsem se o to víc zajímat, kdy to bude, a jak to postupuje, protože mi každou chvíli psal, že to ještě není, a že on má ve firmě celej IT tým co mi na to věnuje, aby to bylo, a co je teda potřeba pro to udělat. Musel jsem krotiti zájem horlivého Jopa ale je pravda, že jeho zájem vzbudil i ten můj, no a teď už mám zpátky webovky. A vy taky.

Aby tenhle článek nebyl úplně o ničem, napíši vám alespoň jaká je literární prognóza, alias co dalšího bude vycházet následující týdny, protože dál nedohlédnu.

Určitě chci dodělat a zveřejnit recenzi na novýho Spidermana. No…byl novej, když jsem ho dohrál, což bylo minulý rok v listopadu a nevím, jestli to pro potřeby recenze nebudu muset dohrávat celé znova, snad ne, na druhou stranu nechci to odfláknout. Článek, kterej takhle časově rozdělíte, totiž může dopadnout jako jídlo, které frknete do lednice a po tejdnu přihřejete… VYPADÁ to stejně, ale jsou to prvotřídní pomeje.

Dál chci napsat článek na Helldivers, protože je to zatím nejlepší hra tohoto roku (který je obecně na nové hry zatím skoupý) a skvělá multiplayerová řežba. S tradičním souputníkem Pijerem decimujeme mimozemské brouky ala Starship Troopers, a je to fakt zábavný.

Do třetice, a tohle pravděpodobně vyjde jako úplně první věc, si hodíme dokonce nějakou říkačku z mé oblíbené sekce „bojová poezie“ kdy se rýmovanou filipikou mám potřebu proti něčemu vymezit. Nebudu říkat víc, protože když už ten Pavel opravil ty webovky, tak chci, aby je někdo po dočtení tohoto článku ještě někdy votevřel, hele a zvědavost dokáže divy.  Pokud nezaujme obsah, zaujme forma. Tedy alespoň doufám!

Jo a v květnu je Sol sraz, tak třeba napíšu nějaký povídání o něm, ale tohle se hrozně těžko slibuje dopředu, protože pokud se fundamentálně nebude lišit od srazů předchozích, proč znovu psát o něčem, co je již jednou (a kdyby jednou!) v podstatě napsané?

Tak to je všechno, co jsem měl na srdci. Dík za přízeň a buďte nezbední!

 

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa